Schrijfbegeleiding

Individuele begeleiding voor echte schrijvers


Heb je een idee voor een boek? Heb je een kort verhaal liggen? Schrijf je een kinderboek of een toneelstuk of een gedicht? Heb je behoefte aan schrijftechnisch advies of wil je het onderwerp van je verhaal doorgronden? Of heb je angst voor het lege blad papier? Wij ondersteunen je ook in je schrijfproces en zorgen dat schrijven weer leuk wordt.

Het is mogelijk om in alle literaire genres begeleid te worden d.m.v. privéles, coaching, manuscriptbegeleiding of -beoordeling. 

Schrijfcursus Amsterdam zoekt een passende schrijfcoach bij het gewenste genre. Denk aan scenario, toneel, poëzie, proza, kortverhaal, ZKV en literaire non-fictie. Neem vooral contact met ons op over de mogelijkheden en tarieven. 


Jan Vantoortelboom, Annemarie de Gee, Anne Büdgen en Gijsje Kooter zijn o.a. onze manuscriptbegeleiders.

Stuur een mail met je wensen naar schrijfcursusamsterdam@gmail.com o.v.v. manuscriptbegeleiding. 


Individuele begeleiding voor echte schrijvers | herfst- of voorjaarspakket o.l.v. Annemarie de Gee

Heb je al jaren een boekidee op de plank liggen maar kom je er niet toe er aan te beginnen? Wil je je levensverhaal schrijven? Of een kinderboek? Zonder afleiding en in volledige veiligheid aan je boek werken. Individuele manuscriptbegeleiding is intensieve coaching én manuscriptbegeleiding in één. Deze vorm van begeleiding is voor schrijvers die zichzelf serieus nemen en echt werk willen maken van hun boek. Door mijn jarenlange ervaring als schrijfcoach en manuscriptbegeleider heb ik gemerkt dat beginnend schrijvers die echt geloven in hun boekidee en daarin energie, tijd en geld investeren, het boek ook succesvol weten uit te geven. Ofwel in eigen beheer, ofwel bij een uitgever. Ook heb ik gemerkt dat schrijvers die goed worden begeleid in het schrijfproces, de meeste kans hebben op succes. Manuscriptbegeleiding is een investering in jezelf, waarmee je onder mijn intensieve begeleiding van een idee tot een boek komt. 

 

Een herfst- of voorjaarspakket individuele manuscriptbegeleiding bestaat uit:

  • Het gezamenlijk verzinnen en uitzetten van je schrijfdoel en planning
  • Voor een periode van zes maanden eens per maand een voortgangsgesprek
  • Locatie van de gesprekken in overleg (kan zo nodig bij je thuis)
  • Redactie op wat je schrijft en inlevert
  • (aan het einde van de periode) Een persoonlijk leesrapport, waarin ik de belangrijkste lessen benoem en je op weg help naar een volgende fase

 

Kosten: 950 euro per traject (inclusief btw)

Oud cursisten krijgen 10% korting.


Stuur voor dit pakket een mailtje naar info@annemariedegee.nl

woman-5596173 1920