Even helemaal weg en in alle rust schrijven

Individuele begeleiding mogelijk van Jan Vantoortelboom


Heb je zin om even helemaal te verdwijnen om in alle rust te schrijven?
Vanaf heden kun je bij Jan Vantoortelboom in zijn schrijvershuis in Zeeuws-Vlaanderen verblijven. Hij heeft dat de afgelopen tijd zelf gebouwd. 
Je kunt er logeren, zwemmen (in het bio-zwembad), wandelen en in alle rust schrijven. Jan kan je werk lezen en je advies geven. Er kan zelfs voor je gekookt worden, maar dat kun je ook zelf doen. Het schrijfretraitehuisje ligt in Ossenisse, in Zeeuws-Vlaanderen. Heel dicht bij de kust.


Jan Vantoortelboom (1975) woont en werkt in Zeeuws-Vlaanderen. In 2011 debuteerde hij met de bekroonde roman De verzonken jongen. Het boek won De Bronzen Uil 2011, de Prijs Letterkunde West-Vlaanderen 2012, en stond op de shortlist voor de Zeeuwse Boekenprijs 2011. Zijn tweede roman, Meester Mitraillette, verscheen in februari 2014 bij uitgeverij Atlas Contact. Het boek werd door het DWDD-boekverkoperspanel verkozen tot Boek van de Maand en geshortlist voor de Zeeuwse Boekenprijs 2014. De Engelse vertaling van Meester Mitraillette – His Name is David – verscheen in 2016 (World Editions). De man die haast had verscheen op 26 februari 2015, ook als luisterboek door Jan zelf ingelezen. Het boek won de Zeeuwse Boekenprijs 2015. In april 2017 is zijn vierde roman De Drager verschenen en onlangs, in 2019, Jagersmaan.


Neem contact met ons op over prijzen en mogelijkheden via schrijfcursusamsterdam@gmail.com

of kijk op: https://www.schrijfvrijer.nl/VERDERE MANUSCRIPTBEGELEIDING

Heb je een idee voor een boek? Heb je een kort verhaal liggen? Schrijf je een kinderboek of een toneelstuk of een gedicht? Heb je behoefte aan schrijftechnisch advies of wil je het onderwerp van je verhaal doorgronden? 


Het is mogelijk om in alle literaire genres begeleid te worden d.m.v. privéles, coaching, manuscriptbegeleiding of -beoordeling. 


Schrijfcursus Amsterdam zoekt een passende schrijfcoach bij het gewenste genre. Denk aan scenario, toneel, poëzie, proza, kortverhaal, ZKV en literaire non-fictie. Neem vooral contact met ons op over de mogelijkheden en tarieven. 


Stuur een mail met je wensen en vragen naar schrijfcursusamsterdam@gmail.com